چرا احمدی‌نژاد علی‌رغم علم به ردصلاحیت ثبت‌نام کرد؟-راهبرد معاصر
آرایش جبهه انقلاب برای دور دوم انتخابات با اجماع حول سعید جلیلی تشریح برنامه‌های انتخاباتی رسانه ملی، از مناظرات تا تکرار برنامه‌های قبلی قاضی‌زاده‌هاشمی: هوادارانم از سعید جلیلی حمایت کنند وزیر کشور: همه شرایط برای برگزاری دور دوم انتخابات آماده است مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری جمعه آینده برگزار می‌شود تبلیغات دور دوم انتخابات از چه‌زمانی شروع می‌شود؟ بیانیه مهم قالیباف:همه بایدبرای انتخاب آقای جلیلی تلاش کنیم نتایج انتخابات به‌ تفکیک استان‌ها + جدول نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری ۸ تیر ۱۴۰۳؛ انتخابات به مرحله دوم رسید سرلشکر سلامی: جبهه مقاومت پاسخ هر تعرضی را در منطقه می‌دهد وزیر آموزش و پرورش درباره پرداخت مطالبات معلمان پاسخ می‌دهد نامه ابوترابی به زلفی‌گل درباره وام دانشجویی رهبر انقلاب: حرکت مدافعان حرم ایران و منطقه را نجات داد شرایط دو مرحله‌ای شدن انتخابات چیست؟ نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ + تعداد آرا

چرا احمدی‌نژاد علی‌رغم علم به ردصلاحیت ثبت‌نام کرد؟

محمود احمدی نژاد علی‌رغم آنکه بر اساس تجربه چند دور گذشته انتخابات ریاست جمهوری می‌داند که احتمال رد صلاحیت او بسیار بالاست، اما باز هم به عنوان داوطلب ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۶۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود احمدی نژاد علیرغم آنکه بر اساس تجربه چند دور گذشته انتخابات ریاست جمهوری می‌داند که احتمال رد صلاحیت او بسیار بالاست، اما باز هم به عنوان داوطلب ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

احمدی نژاد دایره هوادارنی دارد که اکثر آنها با این تصور اشتباه که او همچنان از نامزدهای نزدیک به اصول اساسی انقلاب اسلامی است از او دفاع می‌کنند؛ برخی این تحلیل را دارند که او با این انگیزه ثبت نام می‌کند که اگر رد صلاحیت شد، حداقل بتواند با القای این نکته به هواداران که شورای نگهبان با نامزد متعهد و انقلابی مخالفت کرده است، ضربه ای نسبی به مشارکت بزند!

احمدی‌نژاد در دور دوم ریاست جمهوری اش با این تصور که همه‌ی آن 24 میلیونی که به او رای داده‌اند، تماماً به شخص او  به عنوان ملاک تام و تمام شعارهای انقلاب اسلامی دلبسته بودند، مسیر منحرف و تمامیت خواهانه‌ای را در قدرت در پیش گرفت و پس از آن نیز تلاش کرد با تحمیل معاونش، مشایی، قدرت را همچنان در قبضه داشته باشد.

این خیال پردازی درباره خیل هواداران البته در رادیکال‌های اصلاح طلب هم زمانی وجود داشت؛ آنها هم سال 81 تصور میکردند اگر تز عبور از چارچوب‌های جمهوری اسلامی را مطرح کنند و یا در انتخابات نباشند، جمهوری اسلامی مشروعیتش را ازدست خواهد داد!./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۳
0
0
چون می خواهد اجرای انتخابات آزاد را زیر سوال ببرد
تحلیل های برگزیده